Herschuren van parket

Breng je parket weer tot leven: nieuw is niet altijd beter !

Renova Parket is je professionele partner voor het herschuren van parket of houten vloeren in elke type woning. We hebben tientallen jaren ervaring in het renoveren van oude, gekraste, versleten, beschadigde of gedeukte houten vloeren. Parketrenovatie is een ideale en betaalbare manier om je interieur een echte make-over te geven. Als familiebedrijf staan we daarbij garant voor vakmanschap en een persoonlijk contact met onze klanten. Wij hebben het juiste professionele materiaal, degelijke afwerkingsproducten en de skills om je houten vloer weer in zijn waarde te herstellen.

Wil je je bestaande parketvloer opfrissen of een nieuwe look geven? Dan is herschuren de geschikte oplossing. Dankzij onze ervaring weten we hoe we elke houten vloer weer tot zijn recht kunnen laten komen. Of je nu een winkelpand of kantoor hebt met druk belopen parket, of een private woning: we laten je parket er graag als nieuw uitzien.

Hoe gaan we te werk bij het herschuren van parket?

Het renoveren van parket laat je beter aan een vakman over. Het is een delicaat werk waarbij je rekening moet houden met de houtsoort, structuur en gebruikte afwerking.

Stap 1 – Verwijderen van de afwerkingslaag van je parket

De bovenste afwerkingslaag verwijderen we met professionele schuurmachines. Hierbij halen we alle oneffenheden, vlekken en krassen weg, maar gaat er slechts 0,2 tot 0,4 millimeter van de toplaag verlorenWanneer we het originele hout tevoorschijn hebben gehaald, zorgen we voor een degelijke voorbereiding om het hout te herkleuren. Aan de hand van stalen tonen we je de mogelijkheden en kies je een nieuwe look.

Stap 2 – Herkleuren en beschermen van je parket

Zodra je de kleur gekozen hebt, brengen we de nodige lagen aan om je parket opnieuw te kleuren. Bovendien kiezen we voor producten die je parket in de toekomst zo lang mogelijk beschermen tegen krassen, vlekken en andere schade. Zo krijgt je parket een nieuwe uitstraling, glanzend of mat in de kleur die je zelf wil.

Talloze tevreden klanten

Geen enkele houten vloer kan eeuwig meegaan, maar een degelijke parketvloer kan afhankelijk van de dikte van het hout een aantal keren gerenoveerd worden en er als nieuw uitzien. We doen er dan ook alles aan om je telkens een voortreffelijk resultaat te bezorgen: een parketvloer waar je fier op kan zijn wanneer je gasten of bezoekers in je interieur ontvangt.

We komen graag bij je langs om je parket te inspecteren en de mogelijkheden te bespreken. Onze gratis offerte geeft je ook meteen de exacte prijs voor de volledige renovatie en afwerking, zonder extra kosten achteraf.

Contacteer ons voor een afspraak of bezoek onze toonzaal om de mogelijke afwerkingen te bekijken.

Onze klanten appreciëren het deskundig advies voor onderhoud na renovatie. Indien gewenst kan je bij ons degelijke onderhoudsproducten aankopen om je geoliede of geverniste parket goed te onderhouden. Zo bescherm je je parket voor jaren lang.

Maak een afspraak

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring