Wij renoveren jouw parket

Breng je parket weer tot leven: nieuw is niet altijd beter!

Parket is een duurzame vloer die – mits het juiste onderhoud en behandeling – jarenlang meegaat.

Bij Renova hebben we heel wat ervaring in het renoveren van oude, gekraste, versleten, beschadigde of gedeukte houten vloeren. Parketrenovatie is een ideale en betaalbare manier om je interieur een echte make-over te geven. Wij beschikken over het juiste professionele materiaal, degelijke afwerkingsproducten en de skills om je houten vloer weer in zijn waarde te herstellen.

Is jouw houten vloer toe aan een opfrisbeurt, dan is schuren dé beste oplossing. Of je nu een winkelpand of kantoor hebt met druk belopen parket, of een private woning waar de parket zijn glans is verloren: we laten je parket er steeds als nieuw uitzien.

Parketrenovatie: hoe gaan we te werk?

Het renoveren en opschuren van parket is werk voor een professional. Wij houden rekening met houtsoort, structuur en afwerking en passen onze schuurtechniek hierop aan.

Stap 1: Parket schuren

Parketrenovatie 7

Eerst halen we de toplaag eraf (slechts 0,2 tot 0,4 millimeter) met een professionele schuurmachine. Hiermee verdwijnen oneffenheden, vlekken en krassen. Van zodra we het originele hout bereiken, bereiden we voor om opnieuw te kleuren. Aan de hand van stalen tonen we je de mogelijkheden en kies je een nieuwe look.

 

Stap 2: Parket herkleuren

Parketrenovatie 8

Van zodra de kleur bepaald is, gaan we aan de slag. We voorzien jouw parketvloer ook van een beschermende laag om krassen en slijtage tot een minimum te herleiden. Wij geven jouw parket de uitstraling (mat of glanzend) en de kleur die jij wil.

 

100% tevredenheidsgarantie

Geen enkele houten vloer kan eeuwig meegaan, maar een degelijke parketvloer kan afhankelijk van de dikte van het hout een aantal keren gerenoveerd worden en er als nieuw uitzien.

We doen er dan ook alles aan om je telkens een voortreffelijk resultaat te bezorgen. We komen graag bij je langs om je parket te inspecteren en de mogelijkheden te bespreken. Onze vrijblijvende offerte geeft je ook meteen de exacte prijs voor de volledige renovatie en afwerking, zonder extra kosten achteraf.

Bij Renova koop je ook jouw onderhoudsproducten om je geoliede of geverniste parket zelf professioneel te behandelen. Wij herinneren je graag aan jouw jaarlijks parketonderhoud.

Maak een afspraak

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Volg Renova Parket op Instagram

  Katrien Vanlerberghe
  Katrien Vanlerberghe
  2023-02-23
  Onze parketvloer had dringend een opfrissing nodig . We hebben met Renova een uitstekende ervaring. De afspraken werden goed en correct nageleefd. Prijsofferte volgens afspraak en geen gezeur over ‘meer werken’ Lorenzo en zijn team zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Het resultaat is prachtig! Heel tevreden, en een wel gemeende ‘dank je wel’. Katrien en Marc, Roeselare.
  Erik Cottens
  Erik Cottens
  2023-02-16
  beukenhouten parket op verdieping laten renoveren. Heel tevreden over het resultaat. Heel correcte samenwerking, communicatie en naleving van de gemaakte afspraken.
  Jeffry Castelein
  Jeffry Castelein
  2023-02-14
  Prima werk geleverd bij ons in de keuken en living. Steeds met deskundige uitleg en handige tips voor gebruik en onderhoud van het parket.
  bernard paynjon
  bernard paynjon
  2023-02-01
  onze parketvloer was geplaatst door een ander bedrijf ( bestaat niet meer )maar dit vormde géén probleem om de werken te aanvaarden. Meerdere planken waren serieus gebarsten en kapot. Vanaf eerste contact ,met de baas zelf , goede en correcte opvolging ivm planning en uitvoering van de herstellingswerken. Onze vloer is terug als nieuw. men werkte heel proper gezien de aard van het werk. We kregen ook goede raad voor het toekomstige onderhoud.
  Karim Dendievel
  Karim Dendievel
  2023-02-01
  Wij hebben een visgraat parket laten leggen en zijn zeer tevreden met de materialen en het eindresultaat! Lorenzo en zijn collega zijn een professioneel team met oog voor detail en afwerking. De afspraken inzake timing worden perfect nageleefd, kortom nooit twijfelen indien jullie voor parket gaan, één naam: “Renova Parket”, een echte aanrader! Karim & Ann
  Didier Boydens
  Didier Boydens
  2022-12-13
  Mensen die prima hun vak kennen. Steeds correcte afspraken. Kunnen we absoluut aanraden.
  Gerrit Bertier
  Gerrit Bertier
  2022-12-06
  Dankzij Lorenzo en zijn team ziet onze oude, verkleurde parketvloer er terug als nieuw uit. Goed en proper werk, geheel volgens de afspraken. Een absolute aanrader!
  Christina Degraeve
  Christina Degraeve
  2022-10-26
  We zijn super tevreden over de afwerking van ons parket! We zijn eveneens uiterst tevreden over de zeer correcte samenwerking met Renova! Dit bedrijf is oprecht een aanrader! Maurice en Christine Deseyn Degraeve
  Stijn De Grez
  Stijn De Grez
  2022-10-17
  Vriendelijke service