Jouw parket optimaal onderhouden

Geef vlekken en slijtage minder kans door je parket jaarlijks met de juiste producten te behandelen

Een parketvloer vraagt weinig onderhoud, maar hoe blijft jouw droomvloer er jarenlang picobello uitzien?

De parketvloeren van Renova bestaan eerst en vooral uit meerdere lagen en zijn afgewerkt met een beschermende laag om krassen, slijtage en vlekken tegen te gaan. Dankzij onze hoogkwalitatieve vloeren en professionele plaatsing blijft jouw houten vloer sowieso langer stralend.

Wij bundelden ook enkele vuistregels om jouw parketvloer in topconditie te houden.

Jouw parket in topconditie met de juiste producten

Ook raden wij aan om jaarlijks jouw vloer te behandelen met kwaliteitsproducten. Zo is opschuren of renovatie amper nodig.

Een gelakte houten vloer behandel je bijvoorbeeld beter met een cleanser en polish, terwijl een geoliede vloer meer gebaat is bij een behandeling met zeep.

Wij kiezen resoluut voor onderhoudsproducten met minimale impact op het milieu. Zo zijn we verdeler van de producten van het Belgische ecologische merk Fedeal. Ook ons huismerk Blanchon draagt het ecolabel.

Verlies jouw parketonderhoudsbeurt niet meer uit het oog

Omdat we weten dat een periodiek onderhoud de levensduur van jouw parketvloer verlengt, sturen wij je graag een gratis reminder zodat je deze onderhoudsbeurt niet vergeet.

  Wanneer wil je de vrijblijvende herinnering voor parketonderhoud ontvangen ?

  1 februari1 april1 juni1 augustus1 oktober1 december

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  NOG VRAGEN ?

  Lorenzo Pattyn
  Bruggestraat 279
  8770 Ingelmunster
  (Gps instellen op 258 a en dan bord toonzaal volgen)

  +32 (0) 472 58 42 21
  BTW BE 0667 888 847
  [email protected]

  Katrien Vanlerberghe
  Katrien Vanlerberghe
  2023-02-23
  Onze parketvloer had dringend een opfrissing nodig . We hebben met Renova een uitstekende ervaring. De afspraken werden goed en correct nageleefd. Prijsofferte volgens afspraak en geen gezeur over ‘meer werken’ Lorenzo en zijn team zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Het resultaat is prachtig! Heel tevreden, en een wel gemeende ‘dank je wel’. Katrien en Marc, Roeselare.
  Erik Cottens
  Erik Cottens
  2023-02-16
  beukenhouten parket op verdieping laten renoveren. Heel tevreden over het resultaat. Heel correcte samenwerking, communicatie en naleving van de gemaakte afspraken.
  Jeffry Castelein
  Jeffry Castelein
  2023-02-14
  Prima werk geleverd bij ons in de keuken en living. Steeds met deskundige uitleg en handige tips voor gebruik en onderhoud van het parket.
  bernard paynjon
  bernard paynjon
  2023-02-01
  onze parketvloer was geplaatst door een ander bedrijf ( bestaat niet meer )maar dit vormde géén probleem om de werken te aanvaarden. Meerdere planken waren serieus gebarsten en kapot. Vanaf eerste contact ,met de baas zelf , goede en correcte opvolging ivm planning en uitvoering van de herstellingswerken. Onze vloer is terug als nieuw. men werkte heel proper gezien de aard van het werk. We kregen ook goede raad voor het toekomstige onderhoud.
  Karim Dendievel
  Karim Dendievel
  2023-02-01
  Wij hebben een visgraat parket laten leggen en zijn zeer tevreden met de materialen en het eindresultaat! Lorenzo en zijn collega zijn een professioneel team met oog voor detail en afwerking. De afspraken inzake timing worden perfect nageleefd, kortom nooit twijfelen indien jullie voor parket gaan, één naam: “Renova Parket”, een echte aanrader! Karim & Ann
  Didier Boydens
  Didier Boydens
  2022-12-13
  Mensen die prima hun vak kennen. Steeds correcte afspraken. Kunnen we absoluut aanraden.
  Gerrit Bertier
  Gerrit Bertier
  2022-12-06
  Dankzij Lorenzo en zijn team ziet onze oude, verkleurde parketvloer er terug als nieuw uit. Goed en proper werk, geheel volgens de afspraken. Een absolute aanrader!
  Christina Degraeve
  Christina Degraeve
  2022-10-26
  We zijn super tevreden over de afwerking van ons parket! We zijn eveneens uiterst tevreden over de zeer correcte samenwerking met Renova! Dit bedrijf is oprecht een aanrader! Maurice en Christine Deseyn Degraeve
  Stijn De Grez
  Stijn De Grez
  2022-10-17
  Vriendelijke service