Wij plaatsen jouw parket

Plaatsen van massieve en halfmassieve parket

Bij Renova plaatsen wij jouw parket of houtvloer op een uiterst professionele manier. Onze bekwame vakmannen zijn gespecialiseerd in het leggen van massieve en halfmassieve parket.

We beschikken over een gevarieerd gamma aan kleuren en looks, maar plaatsen ook massieve parketvloeren in allerlei motieven zoals plankenvloeren, mozaïekvloeren, visgraatparket, lamet op kant, enz.

Welke stijl je ook zoekt, we hebben vast en zeker de oplossing voor jouw interieurproject.

Parket in eik, teak of bamboe

Wij leggen vloeren in verschillende houtvloeren zoals een klassieke parketvloer in eik of teak. Maar we stellen ook graag duurzame alternatieven voor zoals bamboeparket.

Bamboe is een snelgroeiende houtsoort, waardoor er sneller kan gekapt worden. Bamboe heeft ook een compacte vezelstructuur waardoor jouw plankenvloer minder krimpt of uitzet door temperatuurschommelingen. Hierdoor kan je een parketvloer in bamboe ook plaatsen op vloerverwarming.

De afwerking van om het even welke houtsoort kies je zelf: van hoogglans tot minder glanzend en mat. Het gewenste effect bereiken we door te werken met de juiste olie of vernis.

Bezoek onze toonzaal

Kom eens langs in onze toonzaal om onze vele mogelijkheden te ontdekken. Maak online of telefonisch een afspraak zodat we de nodige tijd voor jou kunnen vrijmaken.

Wij geven graag advies over de verschillende houtsoorten, afwerkingen en onderhoudsproducten en maken een vrijblijvende offerte op.

Maak een afspraak

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Katrien Vanlerberghe
  Katrien Vanlerberghe
  2023-02-23
  Onze parketvloer had dringend een opfrissing nodig . We hebben met Renova een uitstekende ervaring. De afspraken werden goed en correct nageleefd. Prijsofferte volgens afspraak en geen gezeur over ‘meer werken’ Lorenzo en zijn team zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Het resultaat is prachtig! Heel tevreden, en een wel gemeende ‘dank je wel’. Katrien en Marc, Roeselare.
  Erik Cottens
  Erik Cottens
  2023-02-16
  beukenhouten parket op verdieping laten renoveren. Heel tevreden over het resultaat. Heel correcte samenwerking, communicatie en naleving van de gemaakte afspraken.
  Jeffry Castelein
  Jeffry Castelein
  2023-02-14
  Prima werk geleverd bij ons in de keuken en living. Steeds met deskundige uitleg en handige tips voor gebruik en onderhoud van het parket.
  bernard paynjon
  bernard paynjon
  2023-02-01
  onze parketvloer was geplaatst door een ander bedrijf ( bestaat niet meer )maar dit vormde géén probleem om de werken te aanvaarden. Meerdere planken waren serieus gebarsten en kapot. Vanaf eerste contact ,met de baas zelf , goede en correcte opvolging ivm planning en uitvoering van de herstellingswerken. Onze vloer is terug als nieuw. men werkte heel proper gezien de aard van het werk. We kregen ook goede raad voor het toekomstige onderhoud.
  Karim Dendievel
  Karim Dendievel
  2023-02-01
  Wij hebben een visgraat parket laten leggen en zijn zeer tevreden met de materialen en het eindresultaat! Lorenzo en zijn collega zijn een professioneel team met oog voor detail en afwerking. De afspraken inzake timing worden perfect nageleefd, kortom nooit twijfelen indien jullie voor parket gaan, één naam: “Renova Parket”, een echte aanrader! Karim & Ann
  Didier Boydens
  Didier Boydens
  2022-12-13
  Mensen die prima hun vak kennen. Steeds correcte afspraken. Kunnen we absoluut aanraden.
  Gerrit Bertier
  Gerrit Bertier
  2022-12-06
  Dankzij Lorenzo en zijn team ziet onze oude, verkleurde parketvloer er terug als nieuw uit. Goed en proper werk, geheel volgens de afspraken. Een absolute aanrader!
  Christina Degraeve
  Christina Degraeve
  2022-10-26
  We zijn super tevreden over de afwerking van ons parket! We zijn eveneens uiterst tevreden over de zeer correcte samenwerking met Renova! Dit bedrijf is oprecht een aanrader! Maurice en Christine Deseyn Degraeve
  Stijn De Grez
  Stijn De Grez
  2022-10-17
  Vriendelijke service