Professionele plaatsing parket!

Plaatsen van massieve en halfmassieve parket

Wil je een parketvloer laten plaatsen? Goed idee! Het geeft je interieur meteen een klassevolle uitstraling, en het is een degelijk materiaal dat mits goed onderhoud je leven lang meegaat.

We specialiseren ons in het plaatsen van massief en half massief parket, We beschikken over een gevarieerd gamma van kleuren en looks die zo in ieder interieur past. Deze kunnen zowel afgewerkt op voorhand verkregen worden of ter plaatse worden geschuurd en gekleurd. In overleg met klant word zo de juiste vloer bekomen . 

De juiste houtsoort en afwerking kiezen

Verschillende houtsoorten zijn mogelijk waaronder de klassiekers als eik, maar ook nieuwere ecologische materialen zoals bamboe. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

De afwerking kies je zelf: van hoogglans tot minder glanzend en mat. Het gewenste effect bereiken we door te werken met de juiste olie of vernis.

Op zoek naar een speciale vloer? We plaatsen ook massieve vloeren in allerlei motieven zoals plankenvloeren, mozaïekvloeren, visgraatparket, lamet op kant, enz.

 Graag meer informatie? Kom onze nieuwe toonzaal bezoeken. We geven je met plezier advies voor jouw interieurproject!

Maak een afspraak

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring