Gratis e-books met tips voor jouw parketvloer

Download eenvoudig onze e-books waarin we je de beste tips geven om je parket te onderhouden, de juiste parketvloer te kiezen die bij jouw levensstijl past, of je parket te renoveren zodat die weer generaties mee kan. Gratis downloadbaar, met liefde gemaakt vanuit onze passie voor hout als parketprofessionals met meer dan 16 jaar ervaring!

maxresdefault

11 Geheimen voor een perfect onderhouden parket

Het moet de meest gestelde vraag zijn die we krijgen: hoe onderhouden we onze parketvloer het best? Gelukkig hebben wij daar als rasechte experts in parket een degelijk antwoord op!

Wil jij ook jarenlang kunnen genieten van een parketvloer zonder zorgen? Ontdek hoe je dat doet in ons gratis e-book. We geven je 11 nuttige tips om je parket in optimale conditie te houden, zelfs wanneer je huisdieren, kinderen of onhandige huisgenoten hebt.

De praktische gids om jouw ideale parketvloer te kiezen

Wanneer je een parketvloer wil plaatsen in je woning komen daar vaak wel wat vragen bij kijken. Kan parket op vloerverwarming? Welke houtsoort kies ik? Kies ik voor een afwerking met olie of vernis?

Wij bundelden voor jou de 10 meest prangende vragen en formuleerden er een antwoord op in mensentaal. Geen ingewikkelde termen of uitleg, maar to-the-point advies waarmee jij jouw ideale houtvloer kiest.

DSCF8586-©NickCannaerts-HomeSweetHome
{

11 Tips voor een geslaagde parketrenovatie

Wanneer je je parketvloer wil renoveren, is het heel belangrijk om te weten welk type parket je hebt liggen. Op die manier kan je de juiste technieken en producten gebruiken om die prachtige houten vloer weer volledig in zijn glorie te herstellen, én er weer generaties plezier aan te beleven. Met onze 11 tips voor een geslaagde parketrenovatie kan je het alvast slim aanpakken!

- nieuwe versie 2024! -

DOWNLOAD EEN VAN ONZE 3 NIEUWE E-BOOKS MET HANDIGE TIPS

Ontdek hoe je jouw parket goed kan onderhouden, renoveren, of laten plaatsen. Via onze unieke tips kun je het hout zo lang mogelijk in de beste staat te houden!

    Waar ben je in geïnteresseerd ? *

    parketonderhoudparketvloer kiezenparketrenovatie

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring