algemeen

Waarom uw parket net nu de aandacht nodig heeft dat hij verdient.

Dure tijden !!

We leven momenteel in dure tijden.

Torenhoge inflatie, stijgende energie prijzen en onze winkelkar die onwijs duur is geworden en noem maar op. Ook in onze branche kampen we met ongezien hoge prijs stijgingen die me eerlijk gezegd wel een bang gevoel geven over de toekomst.

Maar net daarom is belangrijker dan ooit om goed zorg te dragen voor het gene wat we bezitten en dat geldt idd ook voor uw parket vloer .

Draag zorg voor uw afwerking laag en geniet daardoor langer van uw parketvloer.

Wanneer een parketvloer goed is afgewerkt krijgen vlekken geen kans,dit zowel bij geoliede vloeren of vloeren die afgewerkt zijn met vernis.

Uiteraard hebben beide afwerking’s producten hun specifiek onderhoud en is dit van uiterst belang om zo de duurzaamheid van uw vloer te garanderen.

Hier door spaar je op lange termijn zeker veel geld uit, door het feit dat uw vloer minder snel zal moeten worden geschuurd en opnieuw behandeld.

Met een  kleine 10 euro  per maand kan uw vloer al de zorg krijgen die hij nodig geeft. Dit is vergeleken met de kostprijs van het renoveren van uw parket zeker veel goedkoper.

Hoe bescherm je uw geoliede vloer nu het best?

Dit doe je door eenvoudig uw vloer geregeld te dweilen met een voedende parket zeep.

Die zorgt ervoor dat uw poriën beschermt blijven en zo vlek afstotend werken.

Vooral de zepen van Blanchon en Fedeal zijn hier uiterst geschikt voor.

Door uw vloer 2 X per maand te poetsen met een parket zeep verleng je ongetwijfeld de levensduur van uw afwerkingslaag op uw parket .

Staat uw parket toch te mager en helpt zepen bijna niet meer, plaatst dan een onderhoud olie en vul de poriën terug op met een beschermde olie laag.

let op hoe frequenter je uw vloer dweilt met de juiste verhouding zeep, hoe minder snel je een onderhoud laag moet plaatsen .

Hoe bescherm je uw gelakte vloer ?

Vloeren die afgewerkt zijn met vernis moeten worden beschermt met een Polish Protector.

Dit omdat de vernis op uw hout ligt en dus kan afslijten is het van het grootste belang dat deze bescherm laag goed word gevoed zodanig er geen slijtage kan ontstaan .

Is uw polish laag na een tijdje vervuild geen probleem met de Polish Remover neem je in een enkele poetsbeurt uw vervuilde polish laag weg en kan je terug opnieuw starten met het aanbrengen van de Protector .

Wilt u nog meer tips voor een zorgeloze vloer ?
Download dan ons gratis E-book en ontdek de 11 geheimen voor een zorgeloze parketvloer (klik op de foto )

Terug naar overzicht