algemeen

Blanchon, een grondige bescherming voor je parketvloer

Blanchon, een grondige bescherming voor je parketvloer 1

Over Blanchon

Al meer dan 180 jaar heeft Blanchon een passie voor hout. Ze gaan voor kwaliteit, en dat merk je.

Ze zetten ook sterk in op innovatie en nieuwe productontwikkeling, mét respect voor het milieu. Daarbij volgen ze ook de trends in decoratie om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Net omwille van die aspecten kozen wij om verdeler te worden van dit merk.

De producten van Blanchon worden speciaal ontwikkeld voor de regelmatige schoonmaak en het onderhoud van parketvloeren. Als parketspecialist bieden ze zowel oplossingen voor geoliede als verniste houten vloeren.

Betrouwbare en gebruiksvriendelijke Blanchon parketproducten

Een parketvloer geeft warmte en klasse aan je interieur. Wel vergt deze meer onderhoud dan bijvoorbeeld een tegelvloer. Doe je dat consequent met kwalitatieve producten van onder meer Blanchon, dan kan je jarenlang genieten van je houten vloer.

Bij een geoliede of verniste parketvloer die goed onderhouden wordt, mag er al eens een glas worden omgestoten of mogen modderpootjes al eens door de woning lopen. Met een goede parketreiniger verwijder je de vlekken en met de onderhoudsproducten leg je telkens een beschermende film zodat vlekken geen kans krijgen om in te dringen.